11.05.2011

Raw food & Macrobiotic Special Dinner!


11月13日(日)、ローフード講師の森本理栄子さんを招いて
ローフードとマクロビのスペシャルディナーコースをご用意しています。
食欲の秋、季節の変わり目、身体の調整をしたい時期ですね。CZARUBARUでゆったりと、美味しくデトックスをしませんか?ローフード、マクロビに興味があるけど初めて、という方にも美味しく楽しんでいただけます。

ローフード(Raw Food)とは英語で「生の食べもの」という意味です。生の野菜や果物に熱を48℃以上の熱を加えずに、生のまま食べる食事法です。生のままで食べることで、加熱によって失われる酵素、ビタミンやミネラルを効率よく吸収できるのです。


お招きしている講師の森本理栄子さんは幼いころから自然療法に親しみがあり子育て中も10年近くマクロビオティックを基本にしたベジタリアンでした。次第にベジタリアンから遠ざかっていたところ、心身に支障をきたしたのをきっかけに食の大事さを痛感し、同時にローフードに出会ったそうです。昨年ローフードマイスターを取得し、現在は京都で講師として活躍されています。定期的に福山でもローフード料理教室を開催されています。

今回は特別にCZARUBARUとコラボレーションで素敵な7コースディナーを奮ってくださいます。みなさん、ぜひこのスペシャルな機会に美味しいデトックスメニューで栄養をチャージしてください!

ローフード&マクロビ フルコースディナー ¥5000

{ローフードとマクロビ7プレート&ミモザ、オーガニックワイン又はジュース
}
ご予約承っています。tel: 084 923 8875


On November 13th, Sunday, we are welcoming raw food meister, Rieko Morimoto, to cook a special 7 course raw food & macrobiotic dinner in collaboration with CZARUBARU.
Fresh, healthy and detoxifying!

Raw food is often considered as "living food," allowing the body to effectively absorb essential enzymes, vitamins and minerals which are normally destroyed by heating and cooking.

Ms. Morimoto grew up in a health conscious family, became vegetarian and practiced macrobiotic cooking for nearly ten years during parenthood. When she distanced away from vegetarianism, her health fell apart and she realized the importance of food and discovered raw foodism. She attained her raw food meister certificate last year and currently resides in Kyoto as an instructor with three children.


Raw food & macrobiotic full course dinner
5000
{7 courses plus mimosa, organic wine or juice}
Please call to make a reservation: 084 923 8875

---